Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Stravična nesreća na autocesti: poginula jedna osoba, sedmero ozlijeđenih

Promet autocestom u smjeru Zagreba je obustavljen te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmjerava na cestu D-6 Netretić-Karlovac-Zagreb

Preporučujemo

Na autocesti A-1, kod čvora Novigrad na Dobri u smjeru Zagreba u četvrtak se oko 10.30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila, slovenskih, slovačkih i srbijanskih nacionalnih oznaka.

U nesreći je smrtno stradala jedna osoba, a sedmero je ozlijeđenih prevezeno u karlovačku Opću bolnicu te će karakterizacija njihovih ozljeda znat će se nakon medicinske obrade doznaje Hina od karlovačke policije i u Zavoda za hitnu medicinu, donosi HRT.

Policijski očevid je u tijeku, a promet autocestom u smjeru Zagreba je obustavljen te se na čvoru Novigrad na Dobri preusmjerava na cestu D-6 Netretić-Karlovac-Zagreb.

“Zbog prometne nesreće na 51. km (kod čvora Novigrad) u smjeru Zagreba promet je u prekidu između čvorova Novigrad i Karlovac. U oba smjera vozi se u kolonama, uz zastoje, a u smjeru Zagreba kolona je 9 km. Preporučuje se iz smjera autoceste A1 silazak već na čvoru Ogulin, a iz smjera A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Vrbovsko”, izvijestio je Hrvatski autoklub.

- Advertisement -

Najnovije objave