STRAVIČNA NESREĆA U sudaru triju automobila četvero je ozlijeđenih

Do nesreće je došlo zbog prelaska automobila na lijevu stranu ceste...

FOTO: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

Poznati su detalji stravične prometne nesreće koja se u srijedu dogodila oko 14.10 sati na staroj zagorskoj cesti.

Naime, 55-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Fiat Punto krapinskih registarskih oznaka, a kretao se istočnom prometnom trakom kolnika DC 1 u smjeru sjevera. Ulaskom u pregledan zavoj nadesno te dolaskom do sedmog kilometra + 400 metara navedene ceste, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake.

Tom je prilikom prešao na zapadnu prometnu traku kolnika DC 1 namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je naletio na osobni automobil marke VW Golf krapinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a kretao se zapadnom prometnom trakom istog kolnika u smjeru juga te je uslijed naleta prešao na meki teren sa zapadne strane kolnika.

Tada je 55-godišnji vozač Fiata Punto naletio i na osobni automobil marke Opel Corsa krapinskih registarskih oznaka kojim je upravljao drugi 55-godišnjak, a kretao se zapadnom prometnom trakom u smjeru juga, izvijestila je zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 55-godišnji vozač osobnog automobila marke Fiat Punto, kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice, i 46-godišnja putnica iz istog vozila kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, dok su drugi 55-godišnjak i 25-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Od 14.30 do 17 sati promet kolnikom DC 1, od čvora Jakovlje do čvora Igrišće, bio je zatvoren.

Ne propustite: