STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U sudaru traktora i BMW-a izgubljen još jedan mladi život

Ovo je već 13. žrtva na prometnicama u Koprivničko-križevačkoj županiji ove godine. Usporedbe radi, prošle je cijele godine bilo 10 smrtno stradalih.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Nova tragedija na podravsko-prigorskim cestama. Policija je izvijestila kako je sinoć na državnoj cesti u Kuštanima u prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene.

Do nesreće je došlo oko 23.20 sati kada je 55-godišnji vozač upravljao traktorom Deutz Fahr križevačke registracijske oznake u smjeru Markovca Križevačkog.

U jednom trenutku započeo je skretanje na lokalnu cestu i sudario se s osobnim automobilom BMW zadarske registracijske oznake, kojim je u suprotnom smjeru upravljao 52-godišnji vozač. Potom je osobni automobil sletio u putni jarak i udario u nosač stupa.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao 34-godišnji putnik u osobnom automobilu, a doznajemo da je riječ o Danijelu Sikori iz Cepidlaka, dok su vozač automobila i drugi putnik, 28-godišnjak, teško ozlijeđeni i prevezeni u bjelovarsku bolnicu.

Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola,  a vozaču automobila je vađena krv i izuzet urin radi analize.

Očevidom je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice iz Bjelovara.

O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Do 5.40 sati promet je ovom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno pravcem Sveti Ivan Žabno – Cirkvena – Kenđelovac.

Ovo je već 13. žrtva na prometnicama u Koprivničko-križevačkoj županiji ove godine. Usporedbe radi, prošle je cijele godine bilo 10 smrtno stradalih.