SUBOTICA PODRAVSKA Održana izvještajna godišnja skupština ‘Grozdeka’

Na godišnjoj skupštinu bili su prisutni predstavnici udruga vinogradara: Fran Galović, Soviljnjak, Grozdek Sv. Ilija, predstavnici udruga Subotice Podravske - Udruge žena, Udruge umirovljenika Matice općine Rasinja, Udruge mladih, DVD-a i NK Sabarije.

Foto: Općina Rasinja

Izvještajna godišnja skupština Udruge vinogradara i voćara “Grozdek” Subotica Podravska održana je nedavno u društvenom domu u Subotici Podravskoj.

Na godišnjoj skupštinu bili su prisutni predstavnici udruga vinogradara: Fran Galović, Soviljnjak, Grozdek Sv. Ilija, predstavnici udruga Subotice Podravske – Udruge žena, Udruge umirovljenika Matice općine Rasinja, Udruge mladih, DVD-a i NK Sabarije.

Nakon uvodnih riječi predsjednika udruge i biranja radnih tijela skupštine, podneseni su izvještaji Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Verifikacione komisije i blagajnički izvještaj.

Isto tako je predstavljen i plan rada za 2019. godinu. Svi izvještaji, uključujući i plan rada za 2019. godinu su prihvaćeni.

Članovima skupštine prezentiran je prijedlog amblema i barjaka udruge, koje su članovi skupštine i prihvatili. Također je donijeta odluka o dopuni Statuta koja glasi: “Amblem udruge je definiran odlukom Skupštine udruge. Okruglog je oblika i sadrži puni naziv udruge i godinu osnivanja na rubu amblema. U središnjem dijelu nalazi se bijeli i crni grozd kao i cvijet Margarete. Barjak Udruge izrađen je od tkanine boje zlata. Barjak je duljine 150 centimetara i širine 115 centimetara. U središnjem dijelu s obje strane nalazi se amblem Udruge, a u svakom uglu bijeli grozd. Barjak može imati resice dužine 7 centimetara.”

Prisutnima su se također obratili predstavnici Udruge vinogradara i voćara “Fran Galović”, predstavnik udruge “Grozdek” iz Sv. Ilije, predsjednik udruge “Soviljnjak” iz Rasinje, predstavnici Udruge umirovljenika Matice općine Rasinja, predstavnik NK Sabarije i načelnik općine Rasinja, Danimir Kolman.

Pohvalili su rad Udruge i zaželjeli bolju vinogradarsku i voćarsku godinu, kao i puno uspjeha u daljnjem radu Udruge.

Nakon službenog dijela, prisutni su se nastavili družiti uz zakusku.

Ne propustite: