Srijeda, 8. veljače 2023.

SUD OBJAVIO PRESUDU Gjorgievski i Lefkovska dobili 18 godina zatvora za ubojstvo rukometaša Denisa Tota

Rukometaš Denis Tot (27) rodom iz Đakova nasmrt je pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a preminuo je u Skoplju nakon što je zadobio teške ozljede glave i tijela te završio u komi

Preporučujemo

Kazneni sud u Skopju proglasio je krivim trojac kojeg se teretilo za smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota.

Prvooptuženi Anđelo Gjorgievski (28) osuđen je na 18 godina zatvora kao i drugooptužena Klementina Lefkovska (19), dok je trećeoptuženi Andrej Kostovski (19) osuđen na 16 godina zatvora, donosi makedonski portal 360stepeni.mk.

Sud je izrekao i odštetu za obitelj ubijenog Denisa, i to u iznosu od devet milijuna makedonskih denara za roditelje odnosno oko 1.100.000 kuna te osam milijuna denara, odnosno oko 980.000 kuna za brata Denisa Tota.

Podsjetimo, hrvatski rukometaš Denis Tot (27) rodom iz Đakova nasmrt je  pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a preminuo je u Skoplju nakon što je zadobio teške ozljede glave i tijela te završio u komi.

Angelo Georgievski, Klementina Levkovska i Andrej Kostovski koji su ranije izjavili da se ne osjećaju krivima, nakon kraće svađe napali su rukometaša i zadali mu više udaraca šakama i nogama. Nesretni Denis je od udarca pao te izgubio svijet, a oni su ga nastavili udarati po glavi i napustili mjesto događaja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti