Sudar na križanju, dvije osobe ozlijeđene

U sudaru je došlo do velikog oštećenja na oba vozila, a najdeblji kraj izvukla je starija žena koja je krvave glave završila u bolnici.

Nesretnu staricu odvoze na liječnički pregled // Foto: Zvonimir Markač
Nesretnu staricu odvoze na liječnički pregled // Foto: Zvonimir Markač

Na križanju Ulice Frana Galovića s Marofskom i Ulicom Donji Banovec u Koprivnici danas, u petak, oko 11.30 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je bilo stradalih osoba. Sudarili su se Fiat Punto i Mercedes.

Prema policijskom izvješću, 70-godišnja vozačica upravljala je automobilom Fiat Punto koprivničkih oznaka krećući se Ulicom Donji Banovac u smjeru semaforiziranog raskrižja s Ulicom Frana Galovića. Prilikom prolaska u vrijeme kada je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu te skretanja u lijevo u Ulicu Frana Galovića oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničkih oznaka, kojim je upravljao 29 – godišnji vozač, a koji se kretao iz smjera Marofske ulice. Tom prilikom vozila su se prednjim stranama sudarila.

U sudaru je došlo do velikog oštećenja na oba vozila, a najdeblji kraj izvukla je jedna od žena koja je krvave glave završila u bolnici. Po nju su u vrlo kratkom roku stigli pripadnici Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije. S njom je išla i 72-godišnja putnica u Puntu koja je također lakše ozlijeđena.

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv 70-godišnje vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

Ne propustite: