SUPER NAGRADNJAČA Evo koga Koncept putovanja vodi na predivni Advent u Maribor i Ljubljanu

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja.

Veseli prosinac na portalu Klikaj.hr započinjemo još jednom super nagradnom igrom.

Čitatelje portala Klikaj.hr u suradnji s našim partnerom, turističkom agencijom Koncept putovanja iz Koprivnice, ovaj put vodimo na Advent u Maribor i Ljubljanu, i to u subotu, 14. prosinca.

Darujemo vam putovanje za dvije osobe. Dakle, jedna nagrada za dvije osobe.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojila:

Antonija Gregurić

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko realizacije nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Isto tako, za putovanje na Advent u Mariboru i Ljubljani još uvijek se možete prijaviti u agenciji Koncept putovanja, a program i kontakte pogledajte u nastavku…

_________________________________________________________________________

MARIBOR I LJUBLJANA U ADVENTSKOM RUHU + shopping

Datum putovanja: 14.12.2019. (subota) 

Prepustite se doživljaju Adventa u Mariboru i Ljubljani uz ove vrhunske ponude: romantično osvijetljene ulice,  adventski sajmovi odakle se šire ugodni mirisi božićnih keksa i kuhanog vina… Nakon razgleda začinite svoje putovanje uz shopping u trgovačkim ventrima BTC i PRIMARK.

Polazak autobusom iz Vašeg mjesta (Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Koprivnica,..) s parkirališta prema dogovoru u ranim jutarnjim satima (satnica naknadno ovisno o prijavama putnika!). Ugodna vožnja turističkim autobusom u pravcu Slovenije uz kraća zaustavljanja prema potrebi grupe do Maribora. Po dolasku u MARIBOR, metropolu slovenskog dijela Štajerske odlazak do povijesne jezgre grada uz šetnju starim ulicama i uličicama, razgled znamenitosti: Glavni trg s gradskom vijećnicom, Trg slobode, Židovski trg sa sinagogom, Narodni dom, Trg generala Maistra… Ovaj pitoreskni i pitomi grad prekrasan je tijekom adventa, kraće slobodno vrijeme za boravak u gradskom parku te božićnom sajmu…U dogovoreno vrijeme vožnja u pravcu Ljubljane. Po dolasku u LJUBLJANU slijedi panoramski razgled grada iz autobusa te zatim i pješice: staro gradsko središte s baroknim i secesijskim građevinama arhitekta Jože Plečnika – barokna zgrada Gradske vijećnice – centralna tržnica – katedrala sv. Nikole – Zmajev most – Ljubljanica – Prešernov trg – tromostovlje…. Odlazak u shopping: Primark, BTC,… Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu i individualne programe.  U 18 sati povratak prema Hrvatskoj sa dolaskom u mjesta polaska u kasnijim večernjim satima.

Cijena: 225,00 kn po osobi

 Cijena sadrži:

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd, licence, osiguranja,..),
 • razglede prema programu,
 • licenciranog turističkog pratitelja/voditelja putovanja na cijelom putu,
 • osiguranje od odgovornosti,
 • osiguranje jamčevine paket aranžmana,
 • organizaciju i realizaciju programa, pdv

Cijena  ne sadrži (informativne, individualne cijene):  ulaznice za objekte od interesa; obroke; putno zdravstveno osiguranje (15,00 kn; ili ponesite Europsku karticu osiguranje (možete ju podići na Hzzo-u; gratis); troškove osobnih narudžbi.

PRIJAVE I INFORMACIJE: u agenciji; od pon-pet od 09:00 – 17:00 sati; E-mail: koncept.kc@gmail.com; Tel. 221-666 

NAPOMENA: za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica (izrađena nakon 01.01.2003.)!!! 

Program je rađen za minimalno 43 osobe (plaćenih mjesta).

U slučaju manjeg broja prijavljenih osoba ili promjene kalkulativnih elemenata ponude Koncept putovanja zadržava pravo promjene cijene. Predlažemo dodatno putno osiguranje. Vrijedi: Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane Koncept putovanja.

_________________________________________________________________________

Turistička agencija Koncept putovanja otvorila je svoja vrata u svibnju 2014. godine u Koprivnici.

Iza naziva, koji dočarava viziju naše organizirane i kvalitetne ponude, kriju se osobe s više od dvadeset godina radnog iskustva u turizmu, entuzijasti koji svoji posao obavljaju s puno ljubavi i uživaju u onome što rade.

Bogato dugogodišnje iskustvo naših djelatnika, inovativnost, profesionalan pristup, garancija su kvalitete naših usluga te zadovoljstva naših kupaca. Osim ponude predstavljene na našim stranicama, nudimo vam i mogućnost kreiranja putovanja upravo po vašoj želji.

Pozivamo vas da nas posjetite u našoj poslovnici u Koprivnici na adresi Ivana Generalića 3 / 1. kat (zgrada „Martinovka“) ili da nas kontaktirate putem e-maila ili kontakt obrasca. Sa zadovoljstvom ćemo vam predstaviti našu ponudu ili vam ponuditi aranžman koji najbolje odgovara vašoj predodžbi idealnog putovanja, odmora, izleta,… Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo tu zbog Vas!

Surađujemo s brojnim domaćim i inozemnim partnerima te za vas organiziramo:

 • Individualna putovanja, odmore
 • Ljetovanja
 • Zimovanja – skijanje
 • Putovanja za učenike (izlete, terenske nastave, škole u prirodi, učeničke ekskurzije, maturalna putovanja (tuzemstvo i inozemstvo))
 • Apsolventska putovanja
 • Incentive putovanja (za djelatnike raznih tvrtki)
 • Vjerska putovanja
 • Putovanja za umirovljenike i razne udruge
 • Kongrese i konferencije (u tuzemstvu i inozemstvu)
 • Posjete sajmovima
 • Team building programe
 • A la carte programe
 • Incoming programe
 • Prigodne programe (Valentinovo. Karnevali, Uskrs, Adventi, Nova godina,…)
 • Adventure programe
 • Najam autobusa (vlastiti vozni park; suradnja sa kvalitetnim prijevozničkim tvrtkama u Hrvatskoj; autobusi visoke turističke klase i udobnosti)
 • Te sve ostalo iz ponude turističkih agencija

Obogatite svoj životni stil, postanite naši putnici, budite dio naše putujuće zajednice koju obavještavamo o važnim događanjima i o našim novim putovanjima. Otvoreni smo za vaše ideje, radujemo se vašim putopisima, fotografijama, cijenimo vaše prijedloge i uzimamo ih u obzir. Dopustite nam da vas što bolje upoznamo kako bismo lakše osmislili putovanja koja će zasigurno potvrditi vaša očekivanja!

Putujmo zajedno, družimo se, upoznajmo nove destinacije, kulture, ljude…

Dovoljno je samo da se prepustite našem iskustvu i ne zaboravite:

„PUTOVANJE JE STIL ŽIVOTA“!

Ne propustite: