SURADNJA PRIJATELJSKIH UDRUGA Članovi Udruge Mali princ iz Đurđevca sudjelovali na Zelinskoj pješadijadi

U druženju su uživali Udruga osoba s invaliditetom iz Ludbrega, Novog Marofa, Đurđevca, Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, Lobora i domaćina iz Zeline.

Foto: Udruga Mali princ Đurđevac

Na poziv prijateljske Udruge Srce iz Sv. Ivana Zelina, u petak su članovi Udruge Mali princ iz Đurđevca sudjelovali na tradicionalnoj, 8. Zelinskoj pješadijadi.

Ove godine ruta je bila duga tri kilometra, od Doma Skupnjak u Zelini, do obližnjeg sela Novog Mesta. Iako je jesen stigla, dan je bio izrazito sunčan i topao, pa je šetnja bila ugodna. U druženju su uživali Udruga osoba s invaliditetom iz Ludbrega, Novog Marofa, Đurđevca, Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, Lobora i domaćina iz Zeline.

I ove godine, uz 100-tinjak sudionika pješadijade, sudjelovao je i Hrvoje Košćec, gradonačelnik Sv. Ivana Zelina. Nakon pješačenja, druženje je nastavljeno uz sportske i društvene igre, ručak, ples i zabavu. Bila je to prilika i za razmjenu iskustava predsjednika i zaposlenika Udruga, stvaranje novih ideja i partnerstava, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Ne propustite: