SVAKI TJEDAN POKLON BON JEDAN Sport Dolenec opet vas nagrađuje, igrajte se s nama!

Za drugi poklon bon od 250 kuna natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Ova nagradna igra traje do subote, 8. prosinca, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Portal Klikaj.hr u suradnji s našim partnerom Sport Dolenec organizira blagdansku nagradnjaču pod nazivom “svaki tjedan osvoji poklon bon jedan”. Vrijeme je darivanja pa smo za vas pripremili poklon bon od 150 kuna, pa 250 kuna, pa 350 kuna pa 450 kuna i na kraju od 550 kuna.

Prvo izvlačenje za poklon bon od 150 kuna bilo je 1. prosinca, a slijede 8. prosinca, 15. prosinca, 22. prosinca i 29. prosinca.

Svaki dobitnik poklon bona dobiva i majicu trgovine Sport Dolenec.

Za drugi poklon bon od 250 kuna natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Ova nagradna igra traje do subote, 8. prosinca, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Sport Dolenec. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

Sport Dolenec trgovina je sportskom opremom smještena u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Apsolutno sve!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste.

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: natasa.dolenec3@gmail.com.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ne propustite: