SVEUČILIŠTE SJEVER Održana je konferencija za doktorande poslijediplomskih sveučilišnih studija u području medija i komunikacije

Tijekom konferencije održan je niz predavanja, radionica iz područja akademskog pisanja te izlaganja doktoranada.

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

U petak i subotu na Sveučilištu Sjever, Sveučilišnom centru Koprivnica, održana je doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih sveučilišnih studija u području medija i komunikacije. Tijekom konferencije održan je niz predavanja, radionica iz područja akademskog pisanja te izlaganja doktoranada.

Doktorandima, polaznicima Poslijediplomskog sveučilišnog doktorskog studija Mediji i komunikacija, su se u prezentacijama svojih istraživanja pridružili i doktorandi sa Sveučilišta u Zagrebu i sa Sveučilišta u Rijeci.

Prijavljeno je ukupno 40 zanimljivih i poticajnih tema.

U ime Grada Koprivnice na otvorenju konferencije obratila se prigodnim riječima zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, prilikom čega je izrazila veliko zadovoljstvo u kojem se smjeru razvija Sveučilište Sjever, a dokaz tome je i ova konferencija na kojoj kao predavači i panelisti sudjeluju dokazana imena iz područja iz kojih dolaze.

Time samo dokazujemo tezu da je Sveučilište Sjever najatraktivnije i najpoželjnije sveučilište u Hrvatskoj za studiranje. Bila je to ujedno prilika da zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž o novim projektima i ulaganjima na Sveučilištu Sjever porazgovara i s prorektorom Mariom Tomišom.

U ime Koprivničko-križevačke županije nazočan je bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Ne propustite: