SVI NA ANIN VRH BK Rotor i HPD Bilo pozivaju vas na planinarenje, biciklijadu i druženje

Osigurana je i ugostiteljska ponuda hrane - roštilj kobasice i hot-dog, piće i kava, a također postoji mogućnost da sudionici sami na vatri ispeku hranu koju ponesu.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Biciklistički klub “Rotor” i Hrvatsko planinarsko društvo “Bilo” organiziraju prvomajsko druženje – šetnja prirodom Bilogore i piknik na livadi kod planinarske kuće “Anin vrh”.

Kuća se nalazi na vršnom grebenu Bilogore, na raskrižju makadama Jagnjedovec, Javorovac i Gornji Mosti.

Možete birati između dvije aktivnosti – biciklijada ili planinarenje.

Biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba “Rotor” započinje u 9 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici, a staza do vrha duga je 16 kilometara – čine su asfalt i makadam.

Povratak u grad moguć je organizirano ili prema vlastitom izboru puta.

Druga aktivnost je planinarenje u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva “Bilo”.

Polazak je u 8.30 sati ispred Društvenog doma u Draganovcu – potrebno je doći u vlastitoj organizaciji. Dužina kružne staze uspon/silazak je oko 14 kilometara, a stazu čine asfalt i šumska staza/makadam.

Vrijeme hodanja do kuće predviđa se na dva sata laganim tempom, a vrijeme potrebno za silazak također dva sata.

Od opreme nužno je uzeti odjeću prikladnu vremenskim uvjetima, čvršće cipele udobne za hodanje, vodu, hranu i malu deku za livadu, u slučaju da ponestane mjesta za sjedenje, a proizvoljno moguće je uzeti loptu, frizbi badminton i slično, a oprema nužna za bicikliste je kaciga.

Predviđeno vrijeme dolaska na planinarsku kuću “Anin vrh” je oko 11 sati, zadržavanje na kući do dva sata, povratak na mjesto polaska oko 15 sati.

Osigurana je i ugostiteljska ponuda hrane – roštilj kobasice i hot-dog, piće i kava, a također postoji mogućnost da sudionici sami na vatri ispeku hranu koju ponesu.

Partner aktivnosti je Jamnica, a ljubimci su dobrodošli.

Ne propustite: