TEHNIČAR CVETKOVEC IMA NOVOG TRENERA Roman Sović: Svemu lijepome dođe kraj!

Podsjetimo, pod Sovićevom dirigentskom palicom Tehničar je postigao najveće uspjehe u klupskoj povijesti. Osvojena je Prva ŽNL, dvaput Četvrta HNL Koprivnica-Bjelovar-Virovitica, jednom je u toj ligi Tehničar bio viceprvak, plasiralo se u Treću HNL Sjever, a igrala se i 1/16 finala Hrvatskog nogometnog Kupa.

Trener Tehničara Roman Sović // Foto: Zvonimir Markač
Roman Sović // Foto: Zvonimir Markač

Kao što smo već prvi objavili, Roman Sović više nije trener hrvatskog trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca.

Klub i on sporazumno su se razišli nakon četiri i pol godine vrlo uspješne suradnje. Podsjetimo, pod Sovićevom dirigentskom palicom Tehničar je postigao najveće uspjehe u klupskoj povijesti. Osvojena je Prva ŽNL, dvaput Četvrta HNL Koprivnica-Bjelovar-Virovitica, jednom je u toj ligi Tehničar bio viceprvak, plasiralo se u Treću HNL Sjever, a igrala se i 1/16 finala Hrvatskog nogometnog Kupa.

– Svemu lijepome dođe kraj. Možda je na neki način došlo i do zasićenja. Treća HNL Sjever dosta je ujednačena, praktički svaki svakog može pobijediti. Pet-šest klubova malo odskače kvalitetom, ali rezultati pokazuju da ima jako puno iznenađenja i još će ih biti. Rezultati Tehničara ove sezone i dalje su aktivni za borbu za mjesto u samom vrhu tablice. Volio bih se zahvaliti ljudima u klubu na čelu s gospodinom Jožom Mađarićem na jednoj lijepoj suradnji, ali posebno bih istaknuo svoje igrače. Bez njih ničega ne bi bilo. Oplemenili su me nogometno. Od danas sam jedan od njihovih najvećih navijača – izjavio je za Klikaj.hr Sović.

Novim trenerom imenovan je Velimir Špikić iz Ludbrega, dugogodišnji trener Podravine u vrijeme kada je taj klub ostvarivao najveće rezultate. Špikić ima UEFA A licencu.

Tehničar je nakon sedam odigranih utakmica u Trećoj HNL Sjever trenutačno na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova.

Cvetkovčani su upisali tri pobjede, dva remija i dva poraza, od čega jedan prošle subote kao domaćin protiv Radnika u Križevcima minimalnim rezultatom.

Ne propustite: