TEHNIKA KOPRIVNICA DOMAĆIN SUHOPOLJU Osim dobre utakmice, još je nekoliko razloga za dolazak na stadion

Dat ćemo sve od sebe i pokušati osvojiti tri boda – najavio je Hlevnjak.

nk tehnika koprivnica

Nakon poraza u Velikim Zdencima, Tehnika Koprivnica okrenula se utakmici 4. kola u kojoj će danas, u subotu, s početkom u 16 sati na glavnom terenu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici ugostiti momčad Suhopolja.

Utakmicu su najavili desni bočni Josip Salajec i napadač Domagoj Hlevnjak.

– Ne možemo biti zadovoljni nakon poraza u Velikim Zdencima. Imali smo svoje prilike, nakon vodstva domaćina pokušali smo se vratiti, malo smo podigli tempo utakmice, ali nismo uspjeli doći do pogotka. U drugom poluvremenu smo zbog toga bili kažnjeni. Tu utakmicu smo arhivirali, pouke smo izvukli, i sad se želimo iskupiti u ovom susretu – rekao je Salajec za službenu klupsku Facebook stranicu.

Suhopolje je u prošlom kolu ostvarilo uvjerljivu pobjedu od 4:0 protiv županijskog prvaka Tomislava u Drnju.

– Očekujem jako dobru, čvrstu utakmicu. Suparnik nam je velika nepoznanica jer smo novi u ovoj ligi, no nadamo se da će opet doći puno gledatelja koji će nas podržati. Moramo pokazati da smo doma jaki i da više od suparnika želimo pobjedu. Svima nama jako puno znači podrška naših navijača, kao i igranje na glavnom terenu koprivničkog stadiona. To nam je svima veliki motiv – poručio je Salajec.

Hlevnjak smatra da je početak prvenstva mogao biti i uspješniji za koprivnički klub, koji je debitant u Četvrtoj ligi.

– Moglo je biti bolje da smo iskoristili šanse koje smo imali u Predavcu i u Velikim Zdencima. Trebamo se iskupiti sad protiv Suhopolja, nema druge. I ja sam mogao odigrati bolje, svakako ima mjesta za napredak. Donekle sam zadovoljan utakmicom protiv Tomislava, ali protiv Suhopolja se u svakom slučaju želim iskupiti za slabije izdanje protiv Zdenke. Dat ćemo sve od sebe i pokušati osvojiti tri boda – najavio je Hlevnjak.

Kakvu utakmicu on očekuje u subotu?

– O Suhopolju ne znamo puno, no kao i svaki suparnik u ovoj ligi, tako i oni zaslužuju respekt. Očekujem čvrstu utakmicu s obje strane, ali vjerujem da ćemo na kraju mi osvojiti sva tri boda. Igramo na našem terenu koji je specifičan zbog hibridne podloge, uz to je i širok. Ambijent je drugačiji, a mi igrači smo dodatno motivirani kad igramo na njemu. Nadam se da ćemo se na kraju veseliti zajedno s našim navijačima – zaključio je Hlevnjak.

Glavni sponzor utakmice Tehnike Koprivnica i Suhopolja je Restoran Kalimero koji će najsretnijeg posjetitelja nagraditi večerom za dvoje u vrijednosti od 150 kuna.

Bit će još nagrada, a to su vanjsko i unutarnje čišćenje automobila u AC Bedeković te dvije karte Muzeja grada Koprivnice.

Ulaznica košta 20 kuna.

Ne propustite: