Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Teška prometna nesreća: na ravnom dijelu ceste prešao u suprotnu stranu, udario u drugi automobil i poginuo

40-godišnjakinja koja je pokušala izbjeći sudar je desnim djelom vozila udarila u zaštitnu metalnu ogradu

Preporučujemo

U nedjelju, 31. svibnja, oko 21.15 sati na DC 1, na staroj Zagorskoj magistrali došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna je osoba smrtno stradala.

Naime, do prometne nesreće došlo je tako što 59-godišnjak, krećući se iz smjera Mokrica u smjeru Zagreba, automobil u kretanju nije držao na sredini obilježene prometne trake, već je vozilom, na ravnom dijelu prešao na suprotnu stranu kolnika, odnosno na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

– U tom trenutku, iz suprotnog smjera naišlo je vozilo kojim je upravljala 40-godišnjakinja, koja je pokušala izbjeći sudar i desnim djelom vozila udarila u zaštitnu metalnu ogradu, dok je vozilo kojim je upravljao 59-godišnjak udarilo u prednji lijevi dio automobila kojim je upravljala – izvijestili su iz PU krapinsko-zagorske.

U prometnoj nesreći 40-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozlijede, a 59-godišnji vozač, od zadobivenih ozljeda, preminuo je na mjestu događaja te je mrtvo tijelo prevezenu na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Najnovije objave