Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Prijatelji se emotivnim porukama opraštaju od Ivana Međimurca

Međimurec se vozio na motociklu Kawasaki i nedaleko od nekad poznatog kafića i kluba Mack u Novom Selu Rok izletio je s ceste i poginuo na licu mjesta

Preporučujemo

Međimurski kuhar, powerliftingaš, “strongman” i strastveni motociklist Ivan Međimurec (32) iz Svetog Križa smrtno je stradao u teškoj nesreći koja se dogodila u četvrtak poslijepodne na ulazu/izlazu u Novom Selu Rok.

Podsjetimo, Međimurec se vozio na motociklu Kawasaki nešto poslije 16 sati i nedaleko od nekad poznatog kafića i kluba Mack izletio je s ceste i poginuo na licu mjesta.

Mnogi prijatelji i poznanici putem Facebooka opraštaju od njega.

– Dragi moj prijatelju Ivane otišao si prerano, počivaj u miru Božjem. R.I.P.

– Bio je prijatelj, bio je divna osoba, pomagao je našem skloništu na razne načine, volio je pomagati svima, ne mogu vjerovati da ga više nema. Prerano je otišao, prerano…

Putuj mirno dalje Ivane, nek te anđeli prate u vječnost, napisala je Aleksandra Hampamer.

– Dragi gosti restorana Varaždinbreg, s velikom tugom obavještavamo vas kako se opraštamo od Ivana Međimurca, vrijednog člana našeg kulinarskog tima koji je izgubio život u prometnoj nesreći u svom rodnom Međimurju. Ivane, nedostajat ćeš nam i ti, ali i tvoja strast za kuhanjem, učenjem i stalnim usavršavanjem koja je bila primjer mnogima. Počivaj u miru, napisao je Tim restorana Varaždinbreg.

– Prijatelju počivao u miru, neka te čuvaju anđeli.

Kako je odmah javila policija, u nesreći su sudjelovali vozač motocikla i kombi vozilo. Što se točno dogodilo da je došlo do najgoreg, doznat ćemo nakon što policija objavi službeno izvješće o očevidu. Nažalost, tragično je izgubljen još jedan mladi život, pišu Međimurske novine.

- Advertisement -

Najnovije objave