TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA PODRAVINU Istražuje se tko je odgovoran za utapanje dječaka na bazenima, oglasili su se i iz vodstva Cerina i Komunalca

"Ovim putem Uprava Komunalca i vodstvo bazena Cerine iskazuje duboko žaljenje zbog ove tragedije i izražava iskrenu sućut obitelji preminulog djeteta. Riječ je o nenadoknadivom gubitku za obitelj koji je uzrokovao nemjerljivu bol i tugu, stoga još jednom izražavamo najiskreniju i najdublju sućut", istaknuli su iz Komunalčeve uprave.

Foto: Bazeni Cerine Koprivnica

Strašna tragedija dogodila se u nedjelju oko 17.30 sati na koprivničkim bazenima Cerine.

Naime, došlo je do smrtnog slučaja, preminuo je 8-godišnji dječak.

“Okolnosti i uzroke zbog kojih je došlo do nesreće ustvrđuje istraga nadležnih institucija s kojima Uprava Komunalca u potpunosti surađuje kako bi se razjasnio nemili događaj”, istaknuli su iz ove koprivničke tvrtke.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

“Ovim putem Uprava Komunalca i vodstvo bazena Cerine iskazuje duboko žaljenje zbog ove tragedije i izražava iskrenu sućut obitelji preminulog djeteta. Riječ je o nenadoknadivom gubitku za obitelj koji je uzrokovao nemjerljivu bol i tugu, stoga još jednom izražavamo najiskreniju i najdublju sućut”, istaknuli su iz Komunalčeve uprave.