TRAGEDIJA Poginuo u stravičnom sudaru na ulazu u dvorište

Nesretnik je bio putnik u automobilu...

Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Poznate su okolnosti stravične prometne nesreće sa smrtnom posljedicom koja se dogodila u četvrtak oko 14,35 sati u Podbrestu, u Ulici Marka Kovača.

Vozačica osobnog automobila slovenskih registracijskih oznaka, 62-godišnja državljanka Slovenije, skretala je u dvorište kuće, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja.

Zbog toga je u njezino vozilo u kočenju udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 22-godišnji vozač sa šireg područja općine Orehovica.

Uslijed udara, osobni automobil slovenskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u betonsku ogradu.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 85-godišnji putnik u vozilu slovenskih nacionalnih oznaka, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Oboje vozača prevezeni su u Županjsku bolnicu Čakovec gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Ulice Marka Kovača od 14.45 do 17.30 sati bio je zatvoren te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

Protiv 62-godišnje vozačice zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ne propustite: