TRAGIČNA SAPUNICA U SUDNICI ‘Bježi, bude nas zatukla!’

Smiljana je ponovno pokazala da se neće predati tako lako, te je iz petnih žila ispitivala svjedoke, bivšu prijateljicu Sonju Šamariju i svog dalekog rođaka Borisa Kocijana.

Smiljana Srnec u sudnici // Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Kao španjolska sapunica, kakve smo bili naviknuti gledati na našim malih ekranima krajem 90-ih godina, izgledalo je posljednje ispitivanje svjedoka u sudskom procesu protiv Smiljane Srnec iz Palovca koje je održano u četvrtak na Županijskom sudu u Varaždinu, pišu Međimurske novine.

Burne emocije, vika i konačno svađa s pojedinim svjedocima te na kraju Smiljanine suze dale su naslutiti da između njih postoje još uvijek nerazjašnjeni događaji iz prošlosti, a koje Smiljana želi da izađu u javnost. Smiljana je ponovno pokazala da se neće predati tako lako, te je iz petnih žila ispitivala svjedoke, bivšu prijateljicu Sonju Šamariju i svog dalekog rođaka Borisa Kocijana.

Boris Kocijan, daleki rođak obitelji Srnec u mladosti se družio s ubijenom Jasminom i optuženom Smiljanom. Pred sudom je detaljno ispričao kako je izgledala svađa između Smiljane i Jasmine na koju je jednom prilikom naletio u kući Dominićevih.

– Stao sam kod ulaznih vrata, nešto su vikale, tukle se, nisam vidio, samo sam čuo. Rekao sam: “Bok cure.” Jasmina je istrčala van i povikala: “Bježi!” Ostao sam skamenjen. Tad sam vidio Smiljanu, izgledala je sva rastresena, divljački. Izgledala je kao da nema zjenice i pjena joj je išla na usta, bila je bijesna. Jasmina je rekla: “Bježi, bude nas zatukla!”

Ne propustite: