TRANSFER NK Močile dobilo veliko pojačanje, pregovara se s još nekoliko igrača

Dalibor Đurinić (35) bivši je igrač SG Mannheima i VfR Mannheima (Njemačka), Podravca iz Virja, PIK Vrbovca, Križevaca i Slavena Belupa. Bio je i reprezentativac Hrvatske do 17 godina. Riječ je ofenzivnom veznom igraču bogate nogometne karijere i iskustva.

Dalibor Đurinić // Foto: Privatna arhiva
Dalibor Đurinić // Foto: Privatna arhiva

Nakon što je u subotu izabrano novo vodstvo kluba, koprivničko-križevački županijski ligaš iz Močila doveo je danas, u ponedjeljak, i prvo pojačanje.

Potpisao je Dalibor Đurinić (35), bivši igrač SG Mannheima i VfR Mannheima (Njemačka), Podravca iz Virja, PIK Vrbovca, Križevaca i Slavena Belupa. Bio je i reprezentativac Hrvatske do 17 godina. Riječ je ofenzivnom veznom igraču bogate nogometne karijere i iskustva.

Visok je 192 centimetara i lijeva mu je glavna noga za igru.

Dalibor Đurinić, novi je igrač NK Močila // Foto: Zvonimir Markač
Dalibor Đurinić, novi je igrač NK Močila // Foto: Zvonimir Markač

Đurinić se iz Njemačke vratio u Hrvatsku prošle godine, a za dolazak u Močile odlučio se kako bi mladoj momčad pokušao pomoći da osvoji jedno od četiriju mjesta koje vodi u jedinstveno Treću ŽNL, koja će se formirati od jeseni.

– Prihvatio sam poziv svog prijatelja i trenera Gorana Ogrizovića. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve – rekao je Đurinić, koji je svojedobno u Njemačkoj za tadašnjeg četvrtoligaša VfR Mannheima znao igrati utakmice i pred više od 10.000 ljudi.

Uprava NK Močila radi na dovođenju još nekoliko igrača, a sve bi jasnije trebalo biti kroz tjedana dana kada će i početi pripreme za drugi dio sezone.

Močile trenutno drže šestu poziciju koprivničke skupine Treće ŽNL, sa samo dva boda zaostatka za trećeplasiranim Rudarom iz Botinovca.

Dalibor Đurinić // Foto: Privatna arhiva
Dalibor Đurinić // Foto: Privatna arhiva
Ne propustite: