TRANSFERI Makedonka bogatog iskustva nova igračica Podravke Vegete

"Elena Gjeorgjievska bi ekipi Podravke Vegete mogla dati potrebnu agresivnost u obrani, a od izuzetnog je značaja i njezino veliko iskustvo nastupa u europskim natjecanjima", istaknuli su iz koprivničkog trofejnog kluba.

Elena Gjeorgijevska u dresu Craiove // Fotografija preuzeta s weba RK Podravke Vegete

I dugogodišnja reprezentativka Makedonije Elena Gjeorgjievska pojačat će redove Podravka Vegete u novoj sezoni.

Podsjetimo, otprije je već poznato da će koprivnički dres od ljeta nositi Grkinja Lamprini Tsakalou i Slovenka Tjaša Stanko, a klub napušta Slovakinja Maria Holešova.

Gjeorgjievska (29) je visoka 179 entimetara i igra na poziciji desnog vanjskog.

U svojoj dosadašnjoj karijeri dvije je godine provela u klubu Eurostandard GJ.P, a dvije u Kometalu Gjorče Petrov. Uslijedio je Vardar u kojem je provela tri godine nakon čega se pridružila Budućnosti s kojom je u sezoni 2011./2012. osvojila titulu Lige prvakinja.

2016. godine postala je igračica Fehervara KC gdje je provela dvije godine, a bila je zadnje dio rumunjske ekipe SCM Craiove koja je u prošloj sezoni osvojila EHF Kup.

“Elena Gjeorgjievska bi ekipi Podravke Vegete mogla dati potrebnu agresivnost u obrani, a od izuzetnog je značaja i njezino veliko iskustvo nastupa u europskim natjecanjima”, istaknuli su iz koprivničkog trofejnog kluba.

Više o trenasferima u Podravki Vegeti saznajte klikom na članak…

TRANSFERI U RK PODRAVKI VEGETI Evo tko napušta Koprivnicu, a tko su nova pojačanja

Ne propustite: