TRANSPARENTNOST Općina Novigrad Podravski poziva mještane da sami odluče tko će im pjevati na koncertima

Narednih 10 dana glasajte za ponudu koju smatrate prihvatljivijom ili u komentarima dajte svoj prijedlog", istaknuli su iz Općine Novigrad Podravski.

Nakon što je nedavno uvela javno objavljivanje iznosa isplata iz proračuna, Općina Novigrad Podravski odlučila se za još jedan nesvakidašnji potez.

Naime, pozvali su mještane da i oni sudjeluju u odlučivanju u programu uz Dan Općine, 15. srpnja, koji ove godine pada u srijedu.

U Općini stoga planiraju većinu kulturnih, zabavnih i sportskih događanja smjestiti u vikend prije i vikend nakon 15. srpnja.

“Osim sadržaja koje će nositi naše udruge i društva, i to takmičenje u gađanju na glinene golubove, nogometne utakmice, “guljašijada”, prezentacija zlatnih vina, druženje planinara, likovne kolonije, prezentacija radova udruga žena i nastupi KUD-ova, Općina, osim svečane sjednice Općinskog vijeća, planira organizirati koncert/e, zabavu/ve (ulaz besplatan) i tradicionalnu podjelu ‘ribice i piva zabadav’. Za zabavu poslije “guljašijade” želimo angažirati domaći bend. Za eventualne koncerte i zabave nakon koncerta potrebno je već sad zakapariti izvođače. O tome je bilo riječi i na prošloj sjednici Općinskog vijeća. Raspravljalo se o dvije konkretne ponude koje se uklapaju u financijske mogućnosti Općine, a spominjano je da bi se mogao osmisliti i treći prijedlog. Pomozite nam u odlučivanju. Narednih 10 dana glasajte za ponudu koju smatrate prihvatljivijom ili u komentarima dajte svoj prijedlog”, istaknuli su iz Općine Novigrad Podravski.

1. PONUDA
PROGRAM:
– petak na subotu 10.na 11.07.20. : grupa „KINGS“ + koncert „PSIHOMODO POP“
– subota na nedjelju 11. na 12.07.20. : grupa „PROFEEL“ + koncert „UČITELJICE“
– nedjelja 12.07.20. nakon sv. Mise od 12,00 h „ribice i piva zabadav“
CIJENA: 51.000,00 kn + PDV = 63.750,00 kn
u cijenu uključeni:
šator i oprema 3 dana, razglas i kućni bend, redarska služba

2. PONUDA
PROGRAM:
– petak na subotu 10.na 11.07.20. : grupa „KINGS“ + koncert „PSIHOMODO POP“
– subota na nedjelju 11. na 12.07.20. : grupa „PROFEEL“ + koncert JASMIN STAVROS
– nedjelja 12.07.20. nakon sv. Mise od 12,00 h „ribice i piva zabadav“
CIJENA: 52.000,00 kn + PDV = 65.000,00 kn
u cijenu uključeni:
šator i oprema 3 dana, razglas i kućni bend, redarska služba

Glasati možete OVDJE.

U ovim dvjema ponudama, dakle, razlika je samo u izvođaču za subotu na nedjelju, 11. na 12. srpnja. U prvoj ponudi se predlaže koncert Učiteljica, a u drugoj Jasmina Stavrosa. Razlika u cijeni je samo 1250 kuna.

U obje ponude vidljivo je da će se u petak na subotu, 10. na 11. srpnja, održati koncert grupe Davora Gopca Psihomodo Pop.

Ne propustite: