TREĆA HNL Varaždin, Međimurje i Koprivnica love domaće pobjede

U 14. kolu 3. HNL istok Varaždin, Međimurje i Koprivnica dočekuju svoje protivnike u tri dana i očekuju domaće pobjede. U subotu, 19. studenog, od 13.30 sati vodeći Varaždin dočekuje BSK Bijelo Brdo, Međimurje u nedjelju u isto vrijeme Vukovar 1991, dok Koprivnica u noćnom terminu u ponedjeljak od 18 sati dočekuje Mladost iz Ždralova.

Miljenko Telebar, trener Varaždina, svjestan je važnosti utakmice protiv BSK-a.
– Nakon lošeg niza i u zadnja tri kola osvojenog samo jednog boda, nameće nam se imperativ pobjede pred svojim navijačima. Cijenimo protivnika, no smatram da smo favoriti, objektivno jači i s puno optimizma idemo po pobjedu unatoč nekih izostanaka (Drožđek tri žuta, Kresinger i Srpak ozljede, op.a.) – rekao je on.
Trener Međimurja, Mario Kovačević, ističe da Vukovar ima dobru ekipu i da ih i te kako respektiraju.

– Ipak, ne smijemo opet dozvoliti da kod kuće kiksamo kao protiv Oriolika i Slavonije. Vjeru u našu pobjedu daje mi dobra igra u Osijeku u većem dijelu utakmice, unatoč poraza. Iako igramo bez kartoniranog Šimunića, siguran sam da ćemo se u nedjelju veseliti  – kazao je Kovačević.

Koprivnički strateg, pak, sretan je jer je njegova ekipa ušla u dobar ritam.
– Četiri utakmice zaredom smo bez poraza i moramo nastaviti kontinuitet i dobre igre. Ždralovi su nam uvijek bili neugodan protivnik, ali očekujem da ćemo brzim tranzicijama i završnici preko bokova doći do pobjede, unatoč kartoniranih Korena i Tkalčića te viroznog Tube – završio je Želimir Mešnjak.
Ne propustite: