Utorak, 18. siječnja 2022.

Trenutak nepažnje doveo do sudara dvaju automobila i kombija, ozlijeđena je jedna vozačica

Državna cesta između Donjeg Pustakovca i Palovca u ponedjeljak u vremenu od 7.14 do 8.33 sati je bila zatvorena za sav promet, a odvijao se obilaznim pravcima

Preporučujemo

Poznati su detalji prometne nesreće koja se u ponedjeljak oko 6.55 sati dogodila na državnoj cesti između Donjeg Pustakovca i Palovca, na nadvožnjaku.

Očevidom je utvrđeno da 47-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka nije držala potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila.

Zbog toga je vozilom udarila u stražnji dio osobnog vozila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred u istom smjeru upravljala 43-godišnjakinja.

Nakon udara, vozilo 43-godišnjakinje djelomično je odbačeno na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udarilo u kombi čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak te u nastavku kretanja u zaštitnu ogradu.

Vozilom hitne pomoći 43-godišnjakinja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Državna cesta između Donjeg Pustakovca i Palovca u vremenu od 7.14 do 8.33 sati je bila zatvorena za sav promet, a odvijao se obilaznim pravcima.

- Advertisement -

Najnovije objave