Trgovine već pune božićnih ukrasa

Božićne kuglice u svim mogućim bojama, lampice i ostali ukrasi za božićne jelke, blagdanske figurice u obliku Djeda Božićnjaka ili snjegovića, ukrasne zdjele, stolnjaci, samo su dio širokog asortimana koji se može vidjeti u gotovo svakoj trgovini.

Police mnogih trgovina na sjeveru Hrvatske već naveliko nude šaroliki blagdanski asortiman. Božićne kuglice u svim mogućim bojama, lampice i ostali ukrasi za božićne jelke, blagdanske figurice u obliku Djeda Božićnjaka ili snjegovića, ukrasne zdjele, stolnjaci, samo su dio širokog asortimana koji se može vidjeti u gotovo svakoj trgovini.

Čini se kako trendovi postoje i u blagdanskom periodu godine, stoga se božićni ukrasi i njihova ponuda mijenjaju iz godine u godinu. Nekako ipak izgleda kao da je crvena boja još uvijek glavna boja blagdana, upravo u kombinaciji sa zelenom, bojom koja podsjeća na božićnu jelku ili borovinu.

S nadolazećim blagdanima, ljudi su skloni potrošiti i koju kunu više, no kako i ne bi, kada je teško odoljeti svemu što se u to vrijeme nudi. Možda je ipak najteže odoljeti slasnim blagdanskim delicijama, koje se, posebice u vrijeme Adventa, nude gotovo svugdje.

Ne propustite: