TRIBINA Saznajte sve o prijavi za sufinanciranje solarnih panela na obiteljskim kućama

Na tribini će se zainteresirani moći informirati o tome što je potrebno za predaju prijave za sufinanciranje.

Izvor fotografije: Grad Koprivnica

Povodom objavljenog javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, stručnjaci Regionalne energetske agencije Sjever će održati javnu tribinu za građane.

Tribina pod nazivom “Kako ostvariti sufinanciranje fotonaponskih elektrana na obiteljskim kućama?” održat će se u srijedu, 25. rujna. Početak je u 17 sati, a održat će se u Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1, 48 000 Koprivnica).

Podsjetimo, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 18. rujna objavio je Javni poziv za sufinanciranje fotonaponskih elektrana na obiteljskim kućama. Programom su obuhvaćeni sustavi priključeni na mrežu, ali i “off grid” sustavi, a ovisno o lokaciji se za sustav i stručni nadzor može dobiti 40, 60 ili 80 posto sufinanciranja, odnosno maksimalno do 75.000 kuna, o čemu smo ranije pisali.

Na tribini će se zainteresirani moći informirati o tome što je potrebno za predaju prijave za sufinanciranje, saznati koji su preduvjeti za financiranje, koji su opravdani troškovi ulaganja, koja je obavezna dokumentacija i kako dostaviti prijavu, te sve dodatne informacije koje će prisutni moći dobiti od stručnjaka, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Ne propustite: