TURNIR Ludbreški badmintonaši osvojili brojne medalje varaždinskom Lionsu

Kotizacijom od 100 kuna i donacijama prikupljena su sredstva kako bi pomogli varaždinskoj udruzi "Nova budućnost" koja u ovom trenutku skrbi o devetero djece.

Foto: Grad Ludbreg

Po treći puta u Varaždinu organiziran je “Lions Open Badminton turnir 2019”. Nastupilo je 70-ak igrača i igračica, a među njima su bili predstavnici ludbreškog Badminton kluba “Centrum Mundi”.

U B selekciji osvojili su ukupno pet medalja: Suzana Barić uzela je zlato u pojedinačnoj konkurenciji, Lidija Lončarić srebro pojedinačno i broncu u mješovitim parovima, Nenad Levanić i Hrvoje Premec srebro u muškim parovima, a Nenad Požgaj zauzeo je četvrto mjesto u parovima.

“Jako je lijep osjećaj sudjelovati na takvom sportskom i humanitarnom eventu, ali i općenito rekreacijski se baviti nekim sportom. Odigrala sam 10 mečeva u tri skupine. Pozivam sve zainteresirane, a posebno cure da se pridruže treninzima u našem klubu”, rekla je Lidija Lončarić koja je osvojila dvije medalje.

Kotizacijom od 100 kuna i donacijama prikupljena su sredstva kako bi pomogli varaždinskoj udruzi “Nova budućnost” koja u ovom trenutku skrbi o devetero djece.

Prikupljena sredstva će se iskoristiti za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje kupaonice, zamjenu pločica, a sve sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika. Nakon nedavno održane skupštine najmlađeg sportskog kluba u Ludbregu, ovo je odlična vijest.

Povodom pete godišnjice rekreativnog igranja badmintona u Ludbregu i prve godišnjice osnutka Kluba tijekom uskrsnih praznika Klub će organizirati i prijateljski turnir “Centrum Ludbreg 2019” za U16 dobnu skupinu.

Izvor: Grad Ludbreg

Ne propustite: