Petak, 2. lipnja 2023.

U dvorištu obiteljske kuće izgorio kombi, šteta 31.000 kuna

Također, u požaru je oštećeno i prozorsko staklo na obiteljskoj kući 52-godišnjaka u čijoj je blizini bio parkiran kombi

Policijska uprava međimurska izvijestila je o požaru koji se dogodio u nedjelju oko 4 sata u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Sitnice u Murskom Središću.

Naime, zapalio se kombi Renault Master čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 46-godišnjaka, a kojeg trenutno koristi 54-godišnjak.

Požar su ugasili pripadnici JVP-e Čakovec i DVD-a Mursko Središće, dok je vozilo u potpunosti izgorjelo. Također, u požaru je oštećeno i prozorsko staklo na obiteljskoj kući 52-godišnjaka u čijoj je blizini bio parkiran kombi.

Očevidom uz prisustvo inspektorice za zaštitu od požara i eksplozija utvrđeno je da se kao uzrok požara vozila ne može isključiti tehnički kvar na električnim instalacijama, stoji u policijskom priopćenju.

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na 31.000 kuna, a kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti