Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

U još jednoj prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

U izbjegavanju naleta na osobni automobil koji se kretao ispred njega, u kočenju je izgubio nadzor nad motociklom i pao

Preporučujemo

U ponedjeljak, 28. lipnja, oko 14.40 sati, 58-godišnjak je upravljao motociklom marke Honda krapinskih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Ilica lijevom prometnom trakom u smjeru zapada.

“Dolaskom do kućnog broja 423/a, iako je bio dužan, nije držao potreban razmak kad se kreće iza drugog vozila, iz kojeg razloga je u izbjegavanju naleta na osobni automobil marke Kia zagrebačkih registarskih oznaka, koji se kretao ispred njega, u kočenju izgubio nadzor nad motociklom i pao”, izvijestila je PU zagrebačka.

Osobnim automobilom upravljao je 51-godišnjak, a kretao se spomenutom prometnom trakom ispred motocikla u istom smjeru, a u trenutku prometne nesreće usporavao je vožnju zbog izbjegavanja naleta na osobni automobil sisačkih registarskih oznaka koji se kretao desnom prometnom trakom u smjeru zapada, a dolaskom do kućnog broja 423/a nepropisno je skretao ispred Kie preko uzdužne neisprekidane crte na sredini kolnika, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 58-godišnji motociklist, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti