Petak, 1. srpnja 2022.

U mladića ispalio više hitaca iz pištolja, u bolnici se bore za njegov život

Državno odvjetništvo će, u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, izdati naloge za uzimanje uzoraka radi vještačenja barutnih čestica i drugih vještačenja, a poduzet će se i druge potrebne izvidne i dokazne radnje

Preporučujemo

Županijska državna odvjetnica iz Varaždina je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i službenicima Kriminalističke vojne policije, provela očevid zbog postojanja osnovane sumnje da je 61-godišnjak počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva.

Prema dosad prikupljenim podacima, uhićeni 61-godišnjak tereti se da je 2. svibnja oko 19 sati u mjestu Vularija ispalio više hitaca iz pištolja u 28-godišnjaka koji je zadobio ozljede opasne po život.

Državno odvjetništvo će, u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, izdati naloge za uzimanje uzoraka radi vještačenja barutnih čestica i drugih vještačenja, a poduzet će se i druge potrebne izvidne i dokazne radnje.

S teškim tjelesnim ozljedama prošao je i 63-godišnjak iz Turčina, ali nije u životnoj opasnosti.

Policija sumnja da je do ovog sukoba došlo zbog provale u vikendicu prije nekoliko dana. Naime, 61-godišnjak i 63-godišnjak, najmlađeg sudionika sukoba optuživali su za krađu.

- Advertisement -

Najnovije objave