Nedjelja, 2. listopada 2022.

U podrumu pucao iz pištolja, a onda mu je u pretrazi kuće pronađena veća količina oružja

U podrumskoj prostoriji je ispalio hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak

Preporučujemo

Križevački policajci proveli su  kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 59-godišnjakom sa šireg križevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni u srijedu, 23. prosinca, oko 14.30 sati, u Majurcu u podrumskoj prostoriji ispalio jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u  trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak.

Pretragom kuće i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je i oduzeta puška domaće izrade, prerađena zračna puška, zračna puška, 13 patrona, tri komada streljiva i osam kilograma duhana u listovima.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv 59-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

- Advertisement -

Najnovije objave