Utorak, 5. srpnja 2022.

U pretrazi kuće pronađen laboratorij u kojem je mladi Koprivničanac uzgajao indijsku konoplju

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 25-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Koprivnički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 25-godišnjak neovlašteno uzgajao stabljike indijske konoplje tipa droga radi daljnje upotrebe.

“Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga kuće te je pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj konoplje tipa droga u kojem je pronađeno zasađeno 10 komada stabljika konoplje tipa droga visine od 6 do 47 cm, tri digitalne vage i 27,28 grama marihuane te druga materija za koju slijedi utvrđivanje svojstva i namjene”, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 25-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave