U PRIBISLAVCU Muškarcu iz ruke ukrali novčanik, sjeli na bicikle i pobjegli

Brzom reakcijom djelatnika Policijske postaje Čakovec na užem gradskom području uhićeni su 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije, a za koje se sumnja da su počinili opisano kazneno djelo.

Ilustracija // Foto: PU KC-KŽ

Nešto poslije 9 sati u Pribislavcu, jučer, u četvrtak, u Ulici braće Radić, 39-godišnjaku su prišla su dvojica nepoznatih muškarca te ga zatražili novac. Nakon što im ga je odbio dati, napadači su mu zaprijetili fizičkim nasiljem, a potom je jedan od počinitelja žrtvu udario po ruci, te joj pritom istrgnuo iz ruke novčanik s novcem, bankovnim karticama i osobnim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Počinitelji su se potom na biciklima udaljili u smjeru Čakovca.

Brzom reakcijom djelatnika Policijske postaje Čakovec na užem gradskom području uhićeni su 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije, a za koje se sumnja da su počinili opisano kazneno djelo. Ujedno, ukradeni je novčanik pronađen i vraćen vlasniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti dvojac počinio kazneno djelo razbojništva. Osumnjičeni 20-godišnjak uz podnošenje kaznene prijave predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Ne propustite: