Nedjelja, 23. siječnja 2022.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeni vozač i suvozačica

Vozač se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je prednjim lijevim kotačem vozila udario u betonski rubnik

Preporučujemo

U četvrtak, 10. lipnja, oko 12.15 sati 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se istočnom prometnom trakom zapadne kolničke trake državne ceste 1 iz smjera sjevera u smjeru juga.

Dolaskom za oko 60 metara sjevernije od 19 kilometra, u ravnini mjesta Jablanovec, nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je prednjim lijevim kotačem vozila udario u betonski rubnik mekog terena koji razdvaja istočnu i zapadnu kolničku traku.

Nakon toga je u zanošenju sletio van kolnika sa zapadne strane gdje je vozilo udarilo u metalni stupić za oznaku kilometraže, a potom sletjelo niz zemljanu padinu sa zapadne strane kolnika gdje se prevrnulo preko bočnih stranica i udarilo u zaštitnu žičanu ogradu.

“U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a  liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti duh, a teško je ozlijeđena i 59-godišnja suvozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice”, izvijestila je PU zagrebačka.

- Advertisement -

Najnovije objave