Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

U Rasinji ponovno vozio automobil, iako mu je poništena vozačka. Sada će malo odmarati iza rešetaka

54-godišnjak je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena

Preporučujemo

U srijedu je na prekršajni odjel koprivničkog Općinskog suda doveden 54–godišnji vozač.

Naime, 54-godišnjak je istog dana u 9.20 sati u Rasinji upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.

Također, zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

U žurnom prekršajnom postupku 54-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom od 1000 kuna, zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci te mu je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovaru. Sud je odlučio da se oduzeto vozilo vrati vlasniku vozila, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti