Petak, 12. kolovoza 2022.

U restoranu vidjela bivšeg s drugom ženom na pizzi pa napravila totalni kaos

Vidjevši sukob na terasi, djelatnica restorana pozvala je policiju pa je cijeli slučaj završio na sudu

Preporučujemo

Općinski sud u Zlataru, stalna služba u Zaboku, proglasio je prošlog tjedna krivom 32-godišnju Zagorku, majku troje maloljetne djece, za kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako se navodi u presudi i obrazloženju presude, događaj se zbio još u lipnju prošle godine i to oko 11.30 sati kada se 32-godišnjakinja zaustavila ispred restorana u Dubrovčanu da kupi pizzu i tamo zatekla muškarca s kojim je bila u vezi, a koji je na terasi tog restorana bio s drugom ženskom osobom, također majkom troje djece, piše Zagorje.com.

Sud je u svojoj presudi naveo kako je 32-godišnja Zagorka narušavala javni red i mir na javnom mjestu na izrazito drzak i nepristojan način jer je na terasi restorana, bez ikakvog povoda, uzela pizzu sa stola i bacila u muškarca, nakon čega je ženu s kojom je bio vičući vrijeđala pogrdnim riječima “kurvetina, drolja, dobrog si si našla, govno, gnoj“, a potom ju je desnom rukom uhvatila za kosu, čupala je te joj glavom udarila o stolac.

Sud je nadalje ustvrdio da je okrivljena potom muškarca ugrizla za podlakticu ruke te desnom nogom udarila ženu u njezinu lijevu natkoljenicu, nakon čega je sa stola uzela mobilni uređaj u vlasništvu muškarca, kojega je bacila u vodokotlić u WC-u, a potom je u prostoru WC-a desnom rukom jednom udarila muškarca u predio lica te potom ponovno na terasi vičući vrijeđala pogrdnim riječima ženu: “kurvetino, droljo, na to si spala”.

Vidjevši sukob na terasi, djelatnica restorana pozvala je policiju pa je cijeli slučaj završio na sudu. Na kraju, sud je proteklog tjedna presudio da je 32-godišnjakinja kriva i da mora platiti 1000 kuna kazne i 100 kuna troškova prekršajnog postupka.

- Advertisement -

Najnovije objave