U SKIJAŠKU OBITELJ KOSTELIĆ STIŽU BLIZANKE ‘Sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan i Leo’

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj.

Ivica Kostelić sa sinovima // Foto: Facebook Ivica Kostelić

Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan i Leo, rekao je proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić (39) za Gloriju, čime je potvrdio kako njemu i njegovoj supruzi Elin stiže prinova. Tako će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica.

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj. Upoznali su se 2006. godina u Austriji kad su se oboje našli na ledenjaku Hintertuxer. I Elin se aktivno bavila skijanjem, no to nije dugo trajalo pa je počela studirati engleski jezik. Od tog prvog susreta odmah su se svidjeli jedno drugome i ostali su u kontaktu te počeli svoju vezu, pišu 24sata.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Uz Ivicu su, pak, dječaci prvi put stali na skije.

– Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime – rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom.

Njegova supruga u rijetkim intervjuima otkrila je kako aktivno odgajaju djecu i da obojica vole sport, ali i pokazuju interes za glazbu.

– Mi smo stalno vani, na Sljemenu, u Maksimiru, na Bundeku ili Jarunu… I nema veze je li kiša ili jako sunce, obojica obožavaju juriti po prirodi, a Ivan posebno voli trčati. Otkad su se rodili, mislim da smo svaki dan vani, na zraku i u prirodi. Ako su oni suhi i ako im je ugodno nema razloga da nismo vani i po najjačoj kiši – rekla je Elin.

Ne propustite: