Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao 24-godišnjak

Od zadobivenih ozljeda prilikom udara 24-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije

Preporučujemo

Policija je izvijestila o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1.30 sati u kojoj je smrtno stradao 24-godišnjak.

“Mladi vozač je upravljao osobnim vozilom lijevom prometnom trakom zapadne kolničke trake istočne obilaznice Varaždina iz smjera Gospodarske ulice u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja s ulicom Ivane Brlić Mažuranić, iz neutvrđenog je razloga vozilom skrenuo ulijevo na središnji fizički odvojak s južne strane raskrižja gdje je prednjim dijelom vozila udario u metalni stup semaforskog uređaja”, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Od zadobivenih ozljeda prilikom udara 24-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na odjel patologije varaždinske Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija.

Za vrijeme trajanja očevida, sve do 4.20 sati, promet se navedenom dionicom odvijao obilazno uz fizičko upravljanje policajaca, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave