UČENICA I ARANŽERKA Maja Kanceljak iz Srednje škole Bedekovčina osvojila treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Varaždinu

Uz motiv Mađarske, koja je i zemlja – partner ovogodišnjih Baroknih večeri, natjecanje i izložba imali su temu ”barok – glazba – cvijeće”.

Foto: Zagorje International

Na 11. međunarodnom natjecanju učenika florističke struke u aranžiranju cvijeća, održanom u Varaždinu, učenica Srednje škole Bedekovčina Maja Kanceljak osvojila je treće mjesto.

Natjecanje je održano u sklopu 22. međunarodne izložbe cvijeća, koja se od 22. do 24. rujna odvijala u prostoru Starog grada Varaždina.

Učenici florističkih i vrtlarskih zanimanja izrađivali su dekorativne vijence inspirirane Mađarskom, koja je bila zemlja – partner natjecanja i međunarodne izložbe.

Osim učenika, predstavnika Slovenije, Srbije i Hrvatske, izložbeni dio uredili su i studenti floristi iz Mađarske, Slovenije, Italije, Nizozemske i Hrvatske.

Učenicu su u Varaždin pratili nastavnici Srednje škole Bedekovčina Kristijan Franc i Ivana Biondić Ohnjec, ujedno i mentorica učenice.

Uz motiv Mađarske, koja je i zemlja – partner ovogodišnjih Baroknih večeri, natjecanje i izložba imali su temu ”barok – glazba – cvijeće”.

Uz učenike i studente, svojim su se cvjetnim instalacijama predstavila djeca i profesionalci, održane su cvjetne radionice, fotografska izložba i prodajni dio izložbe.

Izvor: Zagorje International.

Ne propustite: