UČENICI SPAŠAVAJU PLANET Koprivnički srednjoškolci sadili biljke i čistili okoliš svoje škole

Sama aktivnost provela se u sklopu Erasmus+ projekta "Učenici spašavaju planet" u kojemu škola sudjeluje od rujna 2016. zajedno sa školama partnerima iz Francuske i Italije.

Foto: Srednja škola Koprivnica

Učenici i nastavnici Srednje škole Koprivnica koji sudjeluju u Erasmus+ projektu “Učenici spašavaju planet” sudjelovali su u akciji sadnje biljaka te čišćenja okoliša škole.

Tom su aktivnošću, održane u subotu, željeli ukazati javnosti na potrebu vođenja brige o okolini u kojoj živimo te stvaranju ugodnih životnih uvjeta za buduće generacije.

Inače, sama aktivnost provela se u sklopu Erasmus+ projekta “Učenici spašavaju planet” u kojemu škola sudjeluje od rujna 2016. zajedno sa školama partnerima iz Francuske i Italije.

Tema projekta je održivi razvoj, a cilj je razvijanje svijesti kod učenika, njihovih obitelji i lokalne zajednice o važnosti održivog razvoja.

Projekt je financiran od strane Europske unije i Agencije za mobilnost i programe EU u iznosu od 18.075 eura.

Projekt će trajati do 31. kolovoza 2018., a u njega će biti uključeno 30 učenika iz naše škole kojima će se pružiti mogućnost odlaska na mobilnosti u Francusku i Italiju. 

Foto: Srednja škola Koprivnica
Foto: Srednja škola Koprivnica
Foto: Srednja škola Koprivnica
Ne propustite: