UČIMO OD MALIH NOGU Dječji vrtić Zeko posjetio autoškolu Crnković

Djeca su radoznalo postavljala pitanja te isto tako odgovarala na njih.

Foto: Ela Božović

U utorak 12.12.2017. u sklopu projekta “Djeca u prometu kao pješaci i putnici” starija odgojna skupina iz vrtića Zeko u Trnovcu posjetila je autoškolu “Crnković” u pratnji svojih odgojiteljica.

Djeca su sa zanimanjem slušala predavače g. Crnkovića, K.Drožđeka i D. Bezaka policijskog službenika za prometnu preventivu prometne policije Varaždin koji su s djecom razgovarali o opasnostima u prometu i mjerama opreza.

Pogledali su nekoliko edukativnih crtića kako se ponašati u prometu kao pješaci i putnici, učili prometne znakove i prometnu kulturu.

Djeca su radoznalo postavljala pitanja te isto tako odgovarala na njih. Nakon toga posjetili su i suvremeno opremljeno prometno vježbalište “Crnković” koje sadrži prometnu svjetlosnu signalizaciju, zebru i kružni tok gdje su djeca ponovila spoznaje o sigurnosti u prometu.

DV Zeko zahvalio se autoškoli ” Crnković” na ljubaznom prijemu i na tome što je g. Crnković djecu za kraj ugostio u restoranu “Fontana” i počastio ih klipičima, kolačima i sokovima.