UDRUGA A JE TO ART-PODRAVINA Održana svečana skupština i obilježena četvrta godina rada

"Moram napomenuti da je ova udruga dobar primjer i drugim udrugama, jer je samoodrživa i uspješna u osiguravanju sredstava za rad iz više izvora, a Grad je uvijek tu da pomogne i podrži vaš rad i hvalevrijedne akcije", poručio je gradonačelnik Janči.

Izvor fotografija: Grad Đurđevac

Udruga A je to art-Podravina iz Đurđevca proteklog je vikenda u Društvenom domu Novo selo održala svečanu skupštinu. Osim toga, proslavila je četvrti rođendan uz brojne članove, goste i prijateljske udruge.

Sjednici je uz brojne goste nazočio i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pozdravio sve prisutne te pohvalio rad udruge i trud članova koji već četiri godine na svojim tjednim radionicama izrađuju ukrase i suvenire koje izlažu i prodaju na brojnim manifestacijama u organizaciji grada i Turističke zajednice. Posebno je naglasio važnost humanitarnog rada i akcija po kojima je ova udruga već dobro poznata. Tako će već tradicionalno članovi udruge za ovaj Božić svojim poklonima iznenaditi najpotrebitije građane.

“Moram napomenuti da je ova udruga dobar primjer i drugim udrugama, jer je samoodrživa i uspješna u osiguravanju sredstava za rad iz više izvora, a Grad je uvijek tu da pomogne i podrži vaš rad i hvalevrijedne akcije”, poručio je gradonačelnik Janči.

Vrijedne domaćice u druge brinule su da gostima na stolu ničega ne nedostaje.

“Čast nam je i veliko zadovoljstvo što ste se odazvali u velikom broju na našoj skupštini kojom ćemo obilježiti četvrtu godinu rada, postojanja i prijateljstva. Želim se od srca zahvaliti svim našim prijateljima koji nas podupiru, prate i dijele s nama sva znanja te su odlični učitelji i potpora. Jedno veliko hvala”, poručio je predsjednik udruge Ivan Jadanec.

Skupštini je nazočio i zamjenik koprivničko-križevačkog župana, Ratimir Ljubić.

Nakon službenog dijela sjednice druženje je nastavljeno uz mali domjenak i pjesmu.

Ne propustite: