Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Uhićen bjegunac povezan s eksplozijom bankomata u Mihovljanu

Podsjetimo, 4. srpnja u jutarnjim satima, oko 3.15, policajci su na počinjenju kaznenog djela uhvatili jednog počinitelja, dok je drugi pobjegao s mjesta događaja ozlijedivši pritom jednog policajca

Preporučujemo

Danas, u nedjelju, oko 13.50 sati, na području zagrebačkog Črnomerca policajci su uhitili muškarca koji se dovodi u vezu s eksplozijom bankomata u Mihovljanu od 4. srpnja.

Toga dana, u jutarnjim satima, oko 3.15, policajci su na počinjenju kaznenog djela uhvatili jednog počinitelja, dok je drugi pobjegao s mjesta događaja ozlijedivši pritom jednog policajca. Pokušao ga je pregaziti.

“Tijekom poduzimanja intenzivnih mjera traganja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pronašli su navedenog muškarca te ga uhitili u stanu na području Črnomerca. Muškarac je pod nadzorom policije te će biti sproveden u zatvor u Zagrebu, dok će kriminalističko istraživanje u odnosu na događaj provesti uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom i Policijskom upravom zagrebačkom”, izvijestili su iz krapinsko-zagorske policije.

- Advertisement -

Najnovije objave