UHIĆEN NAKON ČETIRI MJESECA Policija uz pomoć građana došla do mladića koji je pretukao spasioca na bazenima

Osumnjičeni ga je fizički napao tako da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Osumnjičeni napadač na spasioca // Foto: PUZ

Suradnja građana i policije rezultirala je pronalaskom muškarca kojeg se sumnjiči da je teško ozlijedio spasioca.

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede na štetu 23-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je osumnjičeni 24-godišnjak 16. lipnja ove godine u Ulici Šalata, na prostoru športskog rekreacijskog centra, kod bazena, došao u verbalni sukob sa spasiocem, nakon što je više puta upozoren da ne smije skakati u bazen.

Nakon toga, osumnjičeni ga je fizički napao tako da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Ujedno, Policijska uprava zagrebačka zahvaljuje svim građanima koji su dali korisne informacije u svezi osobe s fotografije.

Ne propustite: