Četvrtak, 16. rujna 2021.

Uhićen serijski pljačkaš kladionica: čekao je da zaposlenice ostanu same i pod prijetnjom pištoljem ukrao novac

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela razbojništva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, naime, utvrđeno je kako je upravo ovaj mladić 11. listopada oko 20 sati, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došao u Sesvete, u Kašinsku cestu, za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama u kladionici, maskiran ušao unutra te prijeteći plinskim pištoljem ukrao novac.

Nadalje, sumnja se da je 26. listopada na Čulinečkoj cesti oko 20.45 sati došao do sportske kladionice, ušao unutra, za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama, prišao joj te prijeteći plinskim pištoljem ukrao novac.

Također, 5. studenoga oko 20.15 sati osumnjičeni je opet došao u Čulinečku cestu, ali ovaj puta u drugu kladionicu te opet ušao unutra za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama, prišao joj te prijeteći plinskim pištoljem ukrao novac. Sljedećeg dana, 6. studenoga, i ovog puta u večernjim satima, osumnjičeni je došao u Sesvete u Kašinsku ulicu te na identičan način počinio razbojništvo te ukrao novac i cigarete.

Sveukupna materijalna šteta iznosi oko 47.800 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najnovije objave