Uključite se u humanitarnu akciju Darujte osmijeh Laticama

Poznati i manje poznati likovni umjetnici donirali su 30- ak umjetničkih djela nastalih na likovnoj koloniji, a prihod od aukcijske prodaje namijenjen je provedbi programa i projekata Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice. Aukcija slika održat će se sredinom veljače ove godine.

Ilustracija // Foto: Facebook

Od sredine prosinca 2016. godine u izlozima Knjižnice i čitaonice ”Fran Galović” Koprivnica postavljena je izložba slika namijenjenih aukcijskoj prodaji u okviru humanitarne akcije Darujte osmijeh Laticama. Poznati i manje poznati likovni umjetnici donirali su 30- ak umjetničkih djela nastalih na likovnoj koloniji, a prihod od aukcijske prodaje namijenjen je provedbi programa i projekata Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice kao što su rehabilitacija djece s teškoćama u razvoju, terapijsko jahanje i organizacija poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama.

Aukcija slika održat će se sredinom veljače ove godine.

S obzirom na to da je u izlozima Knjižnice izložen samo dio slika i da se postav izmjenjuje, sve slike namijenjene aukciji možete vidjeti na Facebook stranici Udruge Latice i u Facebook grupi humanitarne akcije.

Osim aukcije spomenutih, humanitarna akcija Darujte osmijeh Laticama obuhvaćala je i prikupljanje donacija prodajom lampiona na otvaranju Koprivničke bajke te iznajmljivanjem klizaljki na koprivničkom klizalištu. Svi zainteresirani mogu sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i uplatom donacije, a više informacija o tome može se pronaći na internetskoj stranici Udruge.

Ne propustite: