Petak, 24. ožujka 2023.

Ukrao Peugeot pa bježao policiji, na kraju prevrnuo automobil i ozlijedio se

Vozač je vozilom na dionici ceste između Pušćina i Gornjeg Hrašćana sletio van kolnika, te je došlo do prevrtanja vozila pri čemu je vozač zadobio ozljede

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 45-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, od 29. do 30. rujna u Gospodarskoj ulici u Varaždinu otuđio kombi vozilo marke „Peugeot Boxer“.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske su noćas oko 4.30 sati u kontroli prometa u Međimurskoj ulici u Varaždinu uočili kombi vozilo, te na znak zaustavljanja isto pokušali zaustaviti. Vozač kombi vozila se nije zaustavio na znakove zaustavljanja policijskog službenika, već je nastavio vožnju u smjeru Pušćina. Policijski službenici su krenuli za istim na područje Međimurja te uz pomoć svjetlosnih i zvučnih znakova pokušali zaustaviti vozilo.

Vozač je vozilom na dionici ceste između Pušćina i Gornjeg Hrašćana sletio van kolnika, te je došlo do prevrtanja vozila pri čemu je vozač zadobio ozljede. Provjerom je utvrđeno da je vozilom upravljao mladić starosti 21 godinu iz Piškorovca, te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti