Ulaganje u znanje: Učenici na sajmu graditeljstva i arhitekture

Učenici zanimanja za građevinske i arhitektonske tehničare Srednje škole Bedekovčina posjetili su vodeći sajam arhitekture, materijala i sustava u graditeljstvu – BAU, u Münchenu. Na sajmu su se upoznali sa suvremenim praksama u arhitekturi, građevnim materijalima i sustavima.

Foto // Zagorje International

Učenici četverogodišnjih zanimanja za građevinske i arhitektonske tehničare Srednje škole Bedekovčina posjetili su vodeći svjetski sajam arhitekture, materijala i sustava u graditeljstvu – BAU, u Münchenu.

Na 185 tisuća četvornih metara, sajam koji se održava svake druge godine, ugostio je više od dvije tisuće izlagača i četvrt milijuna posjetitelja u 17 izložbenih paviljona. Ove je godine prikazano sve vezano uz graditeljstvo i arhitekturu, preko četiri ključne teme – Inteligentne fasade, Digitalno planiranje, Gradnja i pogon, Povezivanje zgrada i gradnja i život u 2020. godini.

Učenici drugog i četvrtog razreda mogli su se upoznati sa suvremenim praksama u arhitekturi, građevnim materijalima i sustavima.

Na povratku sa stručne ekskurzije učenici su posjetili i Salzburg te se upoznali sa starom jezgrom grada, njegovim središtem i arhitekturom, a posjetili su i Red Bullov Hangar 7, koji na jednom mjestu prikazuje povijesne letjelice i bolide Formule 1. (Mladen Mandić / Zagorje International)

Ne propustite: