Srijeda, 29. lipnja 2022.

Ulovio ga presretač: jurio 114 km/h, a dozvoljeno je 40 km/h

Isto tako, pretjecao je i vozilo ispred sebe preko pune crte. Evo kakva ga je kazna za sve to dočekala...

Preporučujemo

Policija je izvijestila kako su kod mjesta Đurmanec nedaleko od Krapine zbog prekršaja nepropisne brzine kontrolirali 34-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, policija je presretačem utvrdila kako je 34-godišnjak izvan naseljenog mjesta prekoračio brzinu kretanja vozila za 62,6 km/h.

Brzina kretanja prometnim znakom je ondje ograničena na 40 km/h, odnosno izmjerena brzina iznosila mu je 114 km/h, umanjena za sigurnosnu razliku od 10 posto.

Isto tako, vozač je izvršio pretjecanje vozila na dijelu ceste gdje je to punom uzdužnom crtom na kolniku i prometnim znakom zabranjeno.

Vozaču će zbog počinjenih prekršaja biti izdan prekršajni nalog na ukupno 5500 kuna te će mu biti izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom “A” kategorije u trajanju od jednog mjeseca, dobit će i tri negativna prekršajna boda.

“Upozoravamo vozače da poštuju ograničenja brzine i da se odgovorno ponašaju u prometu vodeći pritom brigu o sebi i drugim sudionicima, posebice o najranjivijim skupinama sudionika u prometu”, istaknuli su iz krapinsko-zagorske policije.

- Advertisement -

Najnovije objave