UNUKA I BAKA Zrinka Novinić i Cecilija Kutnjak jedine preživjele nezapamćenu nesreću s troje poginulih

Ne mogu reći da je baš psihički dobro. Čeka ju dug oporavak, možda ne toliko tjelesni, jer će nositi gips šest tjedana, već onaj psihički. Pita se je li moglo drugačije - ispričao je Cecilijin suprug Valentin.

Foto: Međimurske novine

Tragedija koja će im dugo ostati u pamćenju snašla je prošlog tjedna vozačicu Opel Astre Ceciliju Kutnjak iz Peklenice i njezinu unuku, maturanticu Gimnazije J. Slavenski, Zrinku Novinić, koje su jedine preživjele strašnu automobilsku nesreću između Peklenice i Vratišinca.

Cecilija je, kako je Međimurskim novinama ispričao njezin suprug Valentin Kutnjak, stigla na kućnu njegu. O nesreći od još prevelikog šoka ne želi uopće razgovarati, što je i razumljivo. U nesreći joj je stradao gležanj i koljeno te je dobila snažan udarac u prsa, od čega teško diše i govori.

– Ne mogu reći da je baš psihički dobro. Čeka ju dug oporavak, možda ne toliko tjelesni, jer će nositi gips šest tjedana, već onaj psihički. Pita se je li moglo drugačije – ispričao je suprug Valentin.

Podsjetimo, između Vratišinca i Peklenice dogodio se sudar dvaju automobila, BMW-a i Opel Astre. Troje je poginulih.

Preminuli su 22-godišnji mladić Edi N. iz Peklenice i njegova 23-godišnja djevojka Žaklina M. iz Ivanovca. U čakovečkoj bolnici, pak, preminula je najstarija putnica iz drugog automobila Rozalija G. iz Peklenice.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE S TROJE POGINULIH Vozač BMW-a vozio prebrzo i prešao na suprotnu stranu ceste

Ne propustite: