UOČI VELIKOG KONCERTA U KOPRIVNICI Što to spremaju Podravkini promotori kulinarstva s Petrom Grašom?

Ljubav prema hrani, inovativnosti i vrlo visoki standardi kvalitete koji povezuju Grašu i Podravku prava su kombinacija za stvaranje novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima", ističu iz koprivničke kompanije.

“Podravka, kao kompanija koja od hrane stvara doživljaj svojim vrhunskim brandovima i Petar Grašo, koji uz strast prema glazbi njeguje i onu prema kulinarstvu, nastavljaju svoju dugogodišnju suradnju, ovaj puta u stvaranju novih lijepih priča povodom 60 godina Vegete.

Ljubav prema hrani, inovativnosti i vrlo visoki standardi kvalitete koji povezuju Grašu i Podravku prava su kombinacija za stvaranje novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima”, ističu iz koprivničke kompanije.

Stoga će ove subote u “kulinarskom laboratoriju” Podravkine zgrade u Koprivnici Grašo i Podravkini promotori kulinarstva kuhati svoje prvo zajedničko jelo kojim će najaviti suradnju u razvoju Vegeta natur specijalnih dodataka.

“Svojim spoznajama o hrani i kuhinjama diljem svijeta, a posebno njemu omiljenoj mediteranskoj, Grašo će biti prava podrška Podravkinim inovatorima u stvaranju novih nezaobilaznih dodataka jelima”, zaključuju iz kompanije koja je darovala povodom Dana Grada Grašin koncert koji će se u subotu održati navečer u gimnazijskoj dvorani.

Ne propustite: